Primăria Perișani     

Aveți în aceste pagini o imagine de ansamblu a comunei Perișani, informații despre trecutul și prezentul comunei noastre, dar și câteva idei despre viitorul său. Acest site se doreste a fi un instrument de comunicare rapid și eficient între Primărie și cetățenii comunei,dar și o modalitate de a ne face cunoscuți în țară și peste hotare.
Ca primar al tuturor loviștenilor, îmi declar întreaga disponibilitate pentru ca Primăria și Consiliul Local să devină parteneri de dialog cu locuitorii în slujba cărora îmi desfăsor întreaga activitate.

Vom continua proiectele în curs, iar cu sprijinul dumneavoastră vom începe altele noi, cum ar fi:
• Rețeaua de canalizare
• Asfaltarea tuturor drumurilor (neasfaltate) din localitate
• Construirea de pensiuni turistice
• Promovarea unor investiții producătoare de beneficii
• Reabilitarea, modernizarea și extinderea Căminului Cultural- Centru- Perișani

Vă invit deci, cetățeni ai Loviștei sa faceți aprecieri și propuneri privind dezideratele de viitor, iar noi le vom analiza cu mare atenție și ne vom strădui sa le punem în practică în folosul comunității noastre.
Pe dumneavoastră, oaspeții noștri, vă invităm sa ne cunoașteți tradițiile, să ne înțelegeți modul de viață, să ne fiți alături la sărbători, să edificăm împreună viitorul.
Sper că această vizită vă va trezi interesul și vă veți convinge de facilitățile și oportunitățile de dezvoltare oferite de comuna noastră, învitându-vă să fiți partenerii ei.
Tuturor celor care vizitați virtual localitatea noastră, va adresez salutul meu și al întregii echipe din Primărie !

Cu respect,

Sandu Ion
Primarul Comunei Perișani

  
ANUNT COLECTIV      22/09/2016 - perisani     Nr. de vizite   1479

ANUNT COLECTIV privind comunicarea prin publicitate IMPOZITE SI TAXE LOCALE

Citeste mai mult...
Prima pagina    Urmatoarea pagina    --Pagina 1din 1--   Anterioara pagina     Ultima pagina                       Urmatoarea pagina   Anterioara pagina